Ergomjuk madrass för fibromyalgi mm

Skriv ut
Ergomjuk madrass för fibromyalgi mm
Madrass speciellt framtagen för personer med besvär som fibromyalgi, reumatism, muskelvärk och besvär i axlar och nacke.

Med frakt Schenker Fri frakt för 0 kr
Grundpris: 2.560 kr
Grundpris för variant 2.560 kr
Variant pris ändring
Pris 3.200 kr
1. Välj Storlek: *

Hårdhetsgrad:

Köp till Outlast teknologi:

Underlakan Vit:

↑ Välj alla alternativ ↑
Beskrivning

Madrass vid besvär som fibromyalgi, reumatism och muskelvärk

En madrass speciellt framtagen för fibromyalgi, reumatism, muskelvärk och besvär i axlar och nacke. Den är en äkta tryckavlastande madrass, men inte speciellt temperaturkänslig.
Ergomjuk bäddmadrass hårdnar nästan inte alls i svala eller kalla miljöer. Är mjuk direkt när du lägger dig och formar sig direkt efter kroppen, utan någon fördröjning.

Många personer med besvär som fibromyalgi, reumatism och muskelvärk behöver en tryckavlastande madrass, men behöver en som är mjuk direkt när man lägger sig och när man vänder sig i sängen. Därför har vi tagit fram denna nya typ av tryckavlastande madrass med de önskade egenskaperna.

Fibromyalgi, reumatism och muskelvärk är några av de besvär som Ergomjuk är specifikt framtagen för, men fungerar för de flesta som vill ha en mjuk tryckavlastande madrass för bättre komfort, sömn och livskvalité.

Bäddmadrass av 8cm tryckavlastande cellmaterial med hög materialkvalité med densitet på ca. 70 kg/m³.
Madrassöverdrag av 100 % bomull utvändigt och polyester invändigt. Överdraget har dragkedja och är avtagbart och kan tvättas i 60°C.


Se också: TM Kontinentalsäng Exklusiv, TM Exklusiv Ställbar säng och TM Exklusiv kombimadrass-set specifikt framtagna för fibromyalgi, reumatism och muskelvärk.


Köpvillkor:

Leveranstid: