Ergozon mjuk madrass för fibromyalgi mm

Skriv ut
Ergomjuk madrass för fibromyalgi mm_product
Madrass speciellt framtagen för personer med besvär så som fibromyalgi, reumatism, muskelvärk och besvär i axlar och nacke. Nya Ergozon är 9,5 cm tjock och zonindelad med 3 olika zoner för huvud/axel-, höft- och benpartiet.

Med frakt Schenker Fri frakt för 0 kr
Grundpris: 3.040 kr
Grundpris för variant 3.040 kr
Variant pris ändring
Pris 3.800 kr
Moms: 760 kr
1. Välj Storlek: *

Hårdhetsgrad:

Underlakan Vit:

↑ Välj alla alternativ ↑
Beskrivning

Madrass vid besvär så som fibromyalgi, reumatism och muskelvärk

En madrass speciellt framtagen för fibromyalgi, reumatism, muskelvärk och besvär i axlar och nacke. Den är en äkta tryckavlastande madrass, som inte är speciellt temperaturkänslig.
Ergomjuk bäddmadrass hårdnar nästan inte alls i svala eller kalla miljöer. Den är mjuk när du lägger dig och formar sig direkt efter kroppen, utan någon fördröjning.

Många personer med besvär så som fibromyalgi, reumatism och muskelvärk behöver en tryckavlastande madrass, men då en som är mjuk direkt när man lägger sig och när man vänder sig i sängen. Därför har vi tagit fram denna nya typ av tryckavlastande madrass med dessa egenskaper.

Fibromyalgi, reumatism och muskelvärk är några av de besvär som Ergozon är specifikt framtagen för, men fungerar för de flesta som vill ha en mjuk tryckavlastande madrass för bättre komfort, sömn och livskvalité.

Ny Ergozon är en vidareutveckling av vår väldigt populära Ergomjuk och är zonindelad med olika hårdhetsgrader för axel-, höft- och benpartiet. En extra mjuk zon upptill för att axeln ska sjunka ner och ge optimal tryckavlastning och komfort. Mellanpartiet är i ett fastare material framtaget för att ge optimalt stöd och tryckavlastning för höften. Det nedre partiet är i ett extra mjukt material anpassat för att ge bra tryckavlastning för det lättare benpartiet.
Ergozon är en Svensktillverkad kvalitetsmadrass och har en tjocklek på hela 9,5 cm. Uppbyggd av 7 cm zonindelat Ergomjuk- material med en densitet på 70 kg/m3, samt ett övre komfortlager av 2,5 cm med en densitet på 55 kg/m3.
Detta ger en extra mjuk komfort utan att ge avkall på stöd och ger en känsla av att sova på moln.

 

Baddmadrass Zon uppbyggnad

Ergozon bäddmadrass sammansättning:

A. Komfortlager 2,5 cm av mjukt viskoelastiska tryckavlastande material  (memory foam).  
B. Axelpartiet 7 cm av extra mjuka viskoelastiska tryckavlastande material (memory foam)
C. Höftpartiet 7 cm av fastare viskoelastisk tryckavlastande material (memory foam)
D. Benpartiet 7 cm av exta mjuka viskoelastiska tryckavlastande material (memory foam)

 


9,5 cm sammanlagd madrasstjocklek

 


Madrassöverdrag av 100 % bomull utvändigt och polyester invändigt. Överdraget har dragkedja och är avtagbart och kan tvättas i 60°C.

Se också: TM Kontinentalsäng Exklusiv, TM Exklusiv Ställbar säng och TM Exklusiv kombimadrass-set specifikt framtagna för fibromyalgi, reumatism och muskelvärk.Köpvillkor:

Leveranstid: