TM bäddmadrass

Skriv ut
TM bäddmadrass
Tryckavlastande bäddmadrass 7cm som formar sig efter kroppen med oslagbar komfort. Madrass med värmereglerande teknologi, inte för varmt eller för kallt, precis lagom.

Med frakt Schenker Fri frakt för 0 kr
Grundpris: 2.960 kr
Grundpris för variant 2.960 kr
Variant pris ändring
Pris 3.700 kr
1. Välj Storlek: *

Hårdhetsgrad:

Underlakan Vit:

↑ Välj alla alternativ ↑
Beskrivning

Bäddmadrass med Outlast® värmereglerande teknologi

Tryckavlastande bäddmadrass som formar sig exakt efter kroppens konturer, så muskler, rygg och leder kan vila i ett naturligt och avslappnat läge. Madrassen fördelar kroppsvikten jämnt över hela liggytan vilket ger oslagbar komfort och kan ge förbättring för rygg och nacke. Madrassen lämpar sig för axel, nacke, höft, led och ryggproblem eller för förbättrad komfort & sömnkvalité.
Bäddmadrassen läggs ovanpå befintlig säng.

Outlast smiling logo2Madrassen erbjuder den största nyheten på många år inom sovutrustning. Madrassen har Outlast® teknologi som ger den optimala individuella kroppstemperaturen, inte för varmt eller för kallt, precis lagom.
Outlast® teknologin är erkänd av NASA som ”Certified Space Technology”
Mer info om TM-Sängars madrasser

Bäddmadrass av 7 cm temperaturkänsligt cellmaterial av högsta kvalité med en densitet på ca. 85 kg/m3. TM-sängars madrass har samma höga kvalité/ densitet som det ledande varumärket och erbjuder dessutom Outlast® teknologi.
Madrassöverdrag av tvåskikts stretchtyg av 100 % bomull utvändigt och polyester invändigt. Innertyg med Outlast® patenterade teknologi. Madrassöverdraget har dragkedja och är avtagbart och tvättbart i 60°C.
Jämförelse av varumärken med tryckavlastande bäddmadrasser: produktjämförelse madrasser

 

Köpvillkor:

Leveranstid: