TM-sängar

check 30 dagars öppet köp på madrasser    check 15 års garanti på TMs madrasser
check Prisgaranti                                       check Leveranstid: 3-10 arbetsdagar
check Fri frakt i hela Sverige                      check Svensktillverkade

Kundrecensioner:

 

Pricrunner kundnöjdhetsmätning

Kunderna ger TM-Sängar total betyget 4,8 / 5 möjliga   rating_5

-Har nu sovit på madrassen (TM Zon 9,5 med Outlast teknologi) ett tag och vill säga att: Redan första natten sov jag bättre än på väldigt länge! Första nätterna en känsla av att madrassen var litet hård men det har försvunnit helt. Jag kan nu ligga i vilken ställning som helst, inga domningar alls. En sådan känsla av att vara verkligt utsövd och fräsch i kroppen har jag inte haft på år och dag. Luttrad och verkligen sparsmakad när det gäller sängar kan jag faktiskt säga att den här madrassen är fantastisk! Trodde icke att det kunde vara en så skillnad! Och då har jag ändå många års erfarenhet av Tempur!
Kan tillägga att bemötandet från TM varit enbart positivt.
Total köpupplevelse: 5 / 5    rating5
24 juni 2019

-Jag köpte TMS Superior bäddmadrass för dubbelsäng. Har snart haft den en vecka och sover som på moln , plus att har inte samma värk i kroppen när jag vaknar. Längtar nästan till att lägga mig för jag sover så skönt, den avlastar verkligen hela kroppen. Rekommenderas varmt. Bästa madrass jag någonsin sovit på.
Total köpupplevelse: 5 / 5    rating5

- Suverän service, underbara sängar och snabb leverans.
Total köpupplevelse: 5 / 5    rating5

- Mitt bästa sängköp. Jag väger 53 kg och har valt mjuk säng, bättre kan det inte bli. Allt var så fint och så välsytt. Jag har jobbat som sömmerska i 25 år med sängar, gavlar och sängkläder så jag har lite att jämföra med.
Total köpupplevelse: 5 / 5    rating5

-Vi är mycket nöjda med såväl material, komfort -och inte minst pris. Vi har tidigare erfarenhet av Tempur.  TM överträffar dem vad gäller service, modeller och pris.
Total köpupplevelse: 5 / 5    rating5

-Det bästa köp jag någonsin gjort! Efter många år med sömnproblem sover jag nu hur bra som helst. Kan varmt rekommenderas :)
Total köpupplevelse: 5 / 5    rating5

-Jag är mycket nöjd med min kudde. Jag beställde på internet och allt klaffade.Nu kan jag sova bättre på natten.
Total köpupplevelse: 5 / 5    rating5

-Allt gick snabbt och smidigt. Bra låda till madrassen med bärhandtag. Smart. Madrassen kunde inte levereras till ön där jag bor men jag kontaktades och fick den skickad bredvid mitt jobb. Allt var fräscht och ordentligt packat.
Total köpupplevelse: 4 / 5   rating4

-Mycket bra hemsida och produkt som lätt konkurrerar ut ledande produkt med kvalitet och pris.
Total köpupplevelse: 5 / 5    rating5

-Kan varmt rekommendera TM-sängarna. Har sluppit värk i höfter och rygg. Sover som en stock - helt underbart! Dessutom är det enkelt att beställa och har man frågor är personalen hur trevliga som helst. Toppen helt enkelt!
Total köpupplevelse: 5 / 5    rating5


Mer info och de senaste Pricrunner recensionerna här: Recensioner TM-sängarGoogle recensioner:
 

-Köpte en TM Superior mjuk bäddmadrass efter värk i ryggen efter att ha legat i ny fast/stenhård Ikea-säng. Prövade allt men ingenting hjälpte. Denna madrass gjorde min rygg smärtfri och jag slapp slänga den nya Ikea-sängen. Denna bäddmadrass är superskön. Dessutom trevlig mailkontakt med företaget som var mycket servicemindet.
Total köpupplevelse: 5 / 5    rating5
20 mars 2020

-Var inte helt övertygad i början men så här ett par månader efter köp är det den bästa säng jag kunnat önska.  Kräver lite tillvänjning bara.
Total köpupplevelse: 5 / 5    rating5
11 oktober 2019

-Det är verkligen top kvalité till en vettigt pris. Som tempur, bara att du inte betalar för märket. Jag kommer definitivt handla nästa säng där ifrån. Jag har rygg och nack besvär och nu är de nästan helt borta.
Total köpupplevelse: 5 / 5    rating5

- Oftast får man vad man betalar för men TM-sängar är ett undantag där man får minst lika bra saker som från Tempur men billigare. Sedan skadar det inte att servicen är grym. Rekommenderas starkt!
Total köpupplevelse: 5 / 5    rating5Facebook recensioner:

- Har aldrig sovit i en skönare säng. Inte bara att det är tryckavlastande utan också för att den är värmereglerande. Ihop med det speciella duntäcket är den suverän. Sover gott och blir aldrig för varm. zZZZZzzz.....
5 / 5 Stjärnor    Facebook55

- Visste inte att de fanns en sådan underbar säng!!!
5 / 5 Stjärnor    Facebook55

- Min nyinköpta TM madrass, mjuk är absolut fantastisk!
Jag är mer än helnöjd, har sovit hela nätterna nu. Jag ser fram emot att varje kväll att gå och lägga mej...
5 / 5 Stjärnor    Facebook55

- Min sambo betällde TMS Superior bäddmadrass, vi ligger på moln redan första natten. Kan verkligen rekomenderas.
5 / 5 Stjärnor
    Facebook55

Senaste recensionerna: Facebook recensioner

 

Prisjakt omdömen:

-Letar du efter en "memory foam" säng som inte är lika varm som Tempur så är den här ett jättebra alternativ -- och dessutom mycket billigare än Tempur. Det bästa av allt är att TM-Sängar har VÄLDIGT bra kundservice.
Total köpupplevelse: 10 / 10    rating5

Senaste butiksrecensionerna: Prisjakt butiksomdömen

 

 

 

 

Officiella recensioner:


Hammarby fotbolls rehabansvarig:

Rehabansvarig Mikael Klotz, leg. sjukgymnast rekommenderar TMs tryckavlastande madrasser. Mikael Klotz skriver att TMs madrasser har hjälpt flertalet fotbollsspelare i Hammarby fotbollslag bland annat: Pulinho, m  fl.


Reumatikerförbundets tidning reumatikervärlden skriver:

Sov gott på bekväm bädd. TMs Ergomjuka bäddmadrass mjuknar direkt när du lägger dig. Samtidigt tryckavlastar den kroppen. Madrassen är utformad speciellt för personer med reumatism och andra typer av muskelvärk.

Mer info sid 39: Reumatiker världen


Blondinbella.se Isabella Löwengrip skriver:

Älskade säng! Vi beställde vår nya säng från TM Sängar. Den har en tryckavlastade madrass, ungefär som tempur vilket gör att min rygg får ett helt annat stöd än tidigare, Sedan jag byte säng, måste varit 1,5 vecka sedan, så värker inte min rygg längre och ingen gravidkudde behövs. Men det lyxigaste är nog att det är en ställbar säng. Med en fjärrkontroll kan man styra liggläge, och fotläge. Perfekt när vi läser, tittar på film eller som nu jobbar från sängen.

Mer info: Isabella Löwengrip väljer TMs ställbara säng


Lindas blogg skriver:

Den Fungerar! Bara en liten "direktrapport" från sängen med TMs madrass. Så otroligt skön den är att sova på! Varför har jag inte skaffat en sådan tidigare? :-) Den avlastar och formar sig jättebra efter kroppen. Jag har inte vaknat lika ofta under nätterna och har sovit fler timmar varje natt sedan jag fick hem den. Jag känner mig även mer utvilad. Så jag kan varmt rekommendera bäddmadrassen! Det enda negativa är att det är lite svårare att ta sig ur sängen - för man ligger så himla skönt!

Mer info här: Tryckavlastande bäddmadrass från TM-Sängar, Den Fungerar!, Sova på moln


Tv3 program Välkommen hem skriver:

MS-drabbade Peter i Västerås får ett nytt liv. Peter får TMs ergonomiska ställbara säng och det gamla köket rivs ut och in sätts ett höj- och sänkbart kök som öppnar helt nya möjligheter för Peter.

– Det här betyder ett helt nytt liv för mig egentligen, säger Peter.


Tematidningen Smärta & Smärtlindring medföljande SvD skriver:

"Bra hjälpmedel mot smärta" Ryggkudde för svanken. Gjord av ett ett tempurliknande matrial som formar sig efter din rygg. Kudden har en platt baksida och ger bra stöd och tryckavlastning i svankryggen. Den är lika bra att använda i bilen som i soffan hemma. Tyget är mycket praktiskt och slitstarkt.

Mer info sid 12: Smärta & Smärtlindring/ Bra hjälpmedel mot smärta

 

Våra produkter

Sängar

Madrasser

Kuddar

Täcken

Övriga produkter


footer-trygg-ehandel-logo1           SDh logo neg small3           


TM-Sängar är certifierad av Trygg e-handel och medlem i Svensk distanshandel, det betyder att du kan känna dig trygg & säker när du handlar av oss nu och i framtiden!

 Trygg-Ehandel certifierad sedan 2009!


priccrunner11

Kunderna ger TM-Sängar total betyget 4,8 / 5 möjliga.
Recensioner


facebook1
Facebook5

Gilla oss på F
acebook så får du fina erbjudanden och dessutom chansen att vinna presentkort.


Kundjänst & Butik

Telefon: 0493-10044

Adress: Hagagatan 50, 59430 Gamleby.
E-post: info@tm-sangar.se

Vi har öppet:

Måndag–Fredag:   10.00–14.00